Fogadás Teniszversenyekre

Számos fajta teniszfogadás létezik. A legnépszerűbb típus az egyenes tét, amely soros szettekben fogad a mérkőzés győztesére. Egy másik típus a páratlan/páros játék fogadás, amely arra tippel, hogy egy játékos hány játékot nyer egyetlen szettben. Különböző fogadási piacok is léteznek, mint például az Over/Under piac, amely a meccsen belüli Tiebreakek számára tesz fogadást.

Az egyenes fogadáshoz hasonló tét az összjátékos fogadás, ahol a fogadók arra fogadhatnak, hogy egy teniszmeccs hány szettet tartalmaz. A leggyakoribb Over/All érték a 2,5, ami egy meglehetősen standard összeg egy legjobb a háromból meccshez. Ha három vagy több szettet játszanak le a mérkőzés során, az nyerő fogadás. Például, ha a két játékosnak ugyanannyi játéka van egy szettben, akkor esélytelennek számítanak.

Számos más teniszfogadási lehetőség is létezik, de a legjobbak azok, amelyek a játék végösszegét és a szett végösszeget tartalmazzák. Az Over/Under egy népszerű piac, amely magában foglalja a meccsek számának kiválasztását. A háromból legjobb meccseken az over/under 2,5, míg az ötből legjobb meccseken 4,5. Mindkét esetben arra tippel, hogy a verseny hány szettet játszik le.

A harmadik lehetőség a tenisz fogadásnál a teljes játék fogadás. A játékösszeghez hasonlóan az over/under fogadások is magukban foglalják a szettek számának megválasztását egy teniszmérkőzésen. A leggyakoribb Over/Ununder érték a 2,5, ami azt jelenti, hogy egy játékosnak legalább három szettet kell nyernie ahhoz, hogy a fogadás sikeres legyen. A felett/alatt fogadás is választható. A felett/alatt fogadás nagyszerű módja a teniszmérkőzések fogadásának.

A másik lehetőség a játékosok rangsorának használata. Egy játékos helyezése jó mutató lehet annak meghatározására, hogy melyik játékos nyer egy adott eseményt. Nem szabad azonban fogadni egy játékosra pusztán a megszerzett pontjaik alapján. Nem bölcs dolog valakire a helyezése alapján fogadni, és egy adott játék esélye túl magas lehet. A teniszben sok más lehetőség is van a teniszfogadásra, beleértve az élő közvetítést és az esélytelenebbre való fogadást.

A sportfogadáson kívül a játékosok helyezéseire is fogadhat. Az oddsokat a bukmékerek határozzák meg. Ha Ön kezdő, előfordulhat, hogy összezavarodhat a különböző típusú teniszfogadások feltételeivel. Ennek ellenére a teniszfogadás nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik. A megfelelő játékos kiválasztásával maximalizálhatja nyerési esélyeit. Az esélyek egyben az egyes játékosok erejét és gyengeségét is jelzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük