Tenisz Fogadási Lehetőségek

Teniszmérkőzés közben sokféleképpen lehet fogadni. Dönthet úgy, hogy túl/alul fogadást tesz-e a mérkőzésen lejátszott játékok vagy szettek teljes számára. Választhat arra is, hogy egyes mérkőzések győzteseire fogadjon. Az egyes mérkőzésekre való fogadás a lejátszott meccsek számától függ. Egyesben meg kell jósolnod a sorozatok számát és a játszmák számát egy szettben. Ha úgy gondolja, hogy egynél több szettből áll, akkor fogadhat egy egyes játék győztesére.

Ha teniszmeccsekre fogad, meg kell győződnie arról, hogy ismeri az egyes játékosok esélyeit. Az első szorzók általában a legjobbak azoknak a játékosoknak, akiknek komoly tapasztalatuk van a teniszezésben. A második sorozatot a legnehezebb hívni. Egy nagy versenyen a világelső az 527. világranglistával találkozhat. Szerencsés lehet, ha döntetlenre fogad, de a döntetlenre fogadva pénzt veszíthet.

Egy másik lehetőség a teniszjátékokra történő fogadásra az over/under piacon. Ebben az esetben válasszon felül/alul választást, és fogadjon a lejátszott játékok teljes számára. Például, ha hat hónappal a verseny előtt fogad a US Open győztesére, akkor erre az eredményre fogadhat. Ezt a fogadási típust különösen nehéz megjósolni, ha a verseny olyan távoli jövőben van. Fogadhat például a US Open győztesére, még akkor is, ha ezt előre nehéz megtenni.

Teniszmérkőzésen is fogadhat a végső győztesre. Ez a leggyakoribb fogadási típus a teniszben. A továbbjutáshoz ki kell választanod a győztest. Ha egyszerű módot keres egy teniszmeccsre fogadás megtételére, a végső győztes esély a megfelelő megoldás. Ezek az esélyek általában jóval az esemény előtt rendelkezésre állnak. Nem kell döntetlenre fogadnia vagy veszítenie, ha a nyerő kombinációt keresi.

Ha egy teniszmérkőzésen részt vevő játékosra szeretne fogadni, kiválaszthatja a végső győztest. A végső győztes azt jelenti, hogy a játékos minden játékában megnyeri a játékot. Ha versenyképesebb szorzókkal rendelkező tornát keres, a hendikep fogadás egy teniszmeccsre nagyszerű módja annak, hogy fogadást tegyen egy adott játékosra. Ha egy játékos összes játékára fogad, akkor a játékos összes megnyert játékára kell fogadnia.

Bár lehet fogadni egy teniszmeccsre, a legjobb, ha az összesített helyezésük alapján választasz győztest. A népszerűbb fogadások nyerik az egyes meccseket. Ez a legegyszerűbb fogadási típus egy teniszmérkőzésre. Összetettebb mérkőzések esetén érdemes lehet a játék győztesére tippelni. Végül el kell döntenie, hogy mire fogad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük